Лионел Меси вкара две попадения за Аржентина в деня, в който

...
Лионел Меси вкара две попадения за Аржентина в деня, в който
Коментари Харесай

Меси вкара два гола в рекорден мач за Аржентина

Лионел Меси вкара две попадения за Аржентина в деня, в който стана едноличен рекордьор по изиграни мачове за националния тим. Суперзвездата на международния футбол стори това при успеха с 4:1 над Боливия в група А на шампионата Копа Америка, който се организира в Бразилия. Това бе мач №148 на Меси за Аржентина, с което той изпревари Хавиер Масчерано.

" Гаучосите " не демонстрираха разпределяне, макар че си бяха обезпечили място на 1/4-финалите, а Боливия бе твърдо финален в групата, без късмет да продължи. Алехандро " Папу " Гомес откри за Аржентина още в 6-ата мин. след асистенция на Меси. Звездата на " Барселона " направи резултата 3:0 до почивката с попадения в 33-ата мин. от дузпа и в 42-ата.

През втората част аржентинците смъкнаха темпото и боливиецът Едсон Сааведра понижи в 60-ата мин. Селекционерът Лионел Скалони незабавно реагира и ускори агресивността в играта. В резултат един от влезлите като запаси - Лаутаро Мартинес ( " Интер " ) направи 4:1 в 65-ата мин., единствено две минути след появяването си на терена на " Арена Пантанал " в Куиаба.

Така Аржентина приключи преди всичко в групата със 7 т. и ще срещне Еквадор на 1/4-финалите.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР